Stina Hermansson

Jahopp

Publicerad 2011-05-02 21:41:31 i Allmänt

Då var det ny månad igen! Inte så bra start med iskallt väder som heter duga. Veckans första skoldag och ser på "välkomst TV;n" att jag har vunnit en biobiljett för att jag har 100% närvaro senaste månaden :D Ifs har jag det alla andra månader också men dom lottar ut biljetter kan jag tänka mig. Annars är det inte speciellt rättvist ;)

Köpte även en ny bikini överdel idag. Denna gång inte en rosa ful som smälter in på min kropp, så det ser ut som jag är naken, NEJTACK!

Såhär ser då denna ut. Svart med vitt mönster och i mitten är det tre stycken pärlor. Det ser ju självklart mycket bättre ut när man inte har en störtskön pjamas på sig! :D

Denna är köpt på New Yorker för 139:- Det fanns även en passande underdel men jag tror M är lite för stort för mig. Då den förra rosa jag köpte "dinglade" lite för mycket vid 'rövsträngen' (om man kan kalla det så?!) Aja, även den kostade 139:-

Ska imorgon (om jag hinner) till New Yorker igen för att kolla om den passar mig. Hatar när man inte får testa den på sig, dock förstår jag att man inte riktigt vill ha någon annans äckel i underdelen.

 

CIAO!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela